Rize’de Muhtarlar Sandıktan Çıktı, Kuruldan Çıkamadı Rize’de Muhtarlar Sandıktan Çıktı, Kuruldan Çıkamadı

Yeşilköy köyünde düzenlenen geleneksel iftar programına Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, eski belediye başkanı ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder, eski Ak Parti ilçe başkanı Abdurrahman Erdoğan, Ak Parti Güneysu İlçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın baba ocağı Güneysu`da seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti İlçe teşkilatı düzenlenen Yeşilköy iftar programına katıldı. Programda başkan Karslı, seçmene seslenerek ittifakın amacını anlatarak provokasyonlara ve algıların amacının ne olduğunu açıkladı.

MHP ile sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi için ittifak yaptıklarını vurgulayan Ak Parti İlçe Başkanı Karslı, 'Bu ittifakın haricinde diğer türlü hiçbir ortaklık söz konusu değildir. Onların milletvekilleri ayrı bizim milletvekillerimiz ayrıdır. Şuan muhalefetin neler yapmaya çalıştığını hepimiz görüyoruz. Bunlar hem Türkiye`nin bir hukuk devleti olmasını istiyorlar hem de Türkiye bir hukuk Devleti diyorlar. Bir hukuk devletide suç işleyen bir kişi cezaevine girer. Ama bunlar cezaevinden çıkarmak istiyorlar. Sadece bununla da değil FETÖ`den yargılanan subayların hepsinin dışarı çıkmasını da istiyorlar. Ne diyorlar 'Biz ohali kaldıracağız' OHAL`i kaldırırlarsa ne olacak onları serbest bırakacaklar hapishaneleri boşaltacaklar. Muhalefetin tüm sözleri yıkım üzerine kurulmuş. Muharrem İnce çıkıp ben külliyeyi satacağım diyor. Meral Akşener ben kanal İstanbul`u durduracağım diyor. Hiç biri çıkıpta ben şunu yada bunu yapacağım diyemiyor. O yüzden bizde diyoruz ki; PKK-PYD-DAEŞ-FETÖ topunuz gelin Allah`ın izni ile başaramayacaksınız. Bu kardeşliği, güçlü hedefleri olan bu güçlü Türkiye`yi o eski karanlık yıllara geri getiremeyeceksiniz.`` dedi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire başkanı Ahmet Minder`de buradaki konuşmasında Yeşilköy seçmenine seslenerek; Türkiye'nin gözünün Güneysu ilçesinde olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi