Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı

MÜSİAD Rize Şube Binası'nda düzenlenen 12. Olağan Genel Kurul Toplantısına, MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Engin Akbağ, 4. Dönem Rize Başkanı Mahmut Dabak, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, MÜSİAD ve Gençlik Kurulu Üyeleri katıldı.

Seçildikten sonra teşekkür konuşması yapan Başkan Karaca, Başkan Yardımcısı olarak görevini gururla yürüttüğüm bu önemli dava daha etkin etkin rol almaktan onur ve şeref duyuyorum. Verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden geleni yönetim kurulu üyelerimle birlikte yapacağım' dedi.

Toplantıda konuşma yapan MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, 'Genç MÜSİAD, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, kurulduğu günden bugüne bizleri sürekli şaşırtan ve mutlu eden, sonuna kadar gurur duyduğumuz bir kurul. Yaptıkları her etkinliğe katılmaya gayret ediyor, bizleri ne kadar iyi temsil ettiklerini görerek iftihar ediyoruz. Burası bir okuldur ve bu okuldan mezun ettiğimiz Aliosman Mercan beye ayrıca Gençlik Kurulumuzun yeni başkanı Ali Karaca ve yönetimini tebrik ederim.' dedi.

Program selamlama konuşmalarının ardından yapılan plaket töreniyle son buldu.
Ali Karaca Başkanlığında görev yapacak olan yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Burak Rakıcı, Tuncay Kılıç, Mustafa Güner, M. Salih Fırat, Emre Soykan, Hesamettin Korkmaz, Yakup Beşikçi, Veysel Karavin, Barış Temizel, Semih Türüt, İbrahim Keskin

Editör: Haber Merkezi