Ardahan Valisi İbrahim Özefe Merkez Valiliğine alınırken yerine M.Emin Bilmez atandı. Vali Mehmet Emin Bilmez İkizdere'den sonra Elazığ- Ağın, Van -Muradiye ve Konya –Sarayönü Kaymakamlığından Ankara Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanmıştı. İçişleri Bakanlığında Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı iken Ardahan Valiliğine atanan Mehmet Emin Bilmez'in ilk kez Vali olması İkizdere ilçesinde sevinçle karşılandı.

Son yayımlanan Valiler kararnamesine göre Samsun Valisi eski TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Sakarya Valisi Gavat söylemiyle tanınan Hüseyin Avni Coş,1999-2001 de Rize Vali Yardımcılığından sonra Çorum, İzmir, Diyarbakır ve Malatya Valiliği yapan Mustafa Toprak, 2003 yılında Rize Vali Yardımcılığında bulunan en son Van Valiliği görevinde bulunan İbrahim Taşyapan Merkez Valiliğine atandı.

Yeni Zigana Tüneli’nde Trafik Kazası: 1 Ölü Yeni Zigana Tüneli’nde Trafik Kazası: 1 Ölü

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Kocaeli Valiliğine, eski Çayeli Kaymakamlarından Karabük Valisi Mehmet Aktaş Şırnak Valiliğine, Kırklareli Valisi Rize gelini Esengül Civelek Muğla Valiliğine eski Of ve en son Kadıköy Kaymakamı Tuncay Sonel'de Tunceli Valiliğine atandı.

Editör: Haber Merkezi