4'üncü sezonunu geçirdiği Süper Lig'e büyük umutlarla başlayan ancak istediği sonuçları alamayınca haftalar öncesinden düşmesine kesin gözü ile bakılan Çaykur Rizespor, Bursaspor'un üst üste yaşadığı puan kayıpları nedeniyle bir mucizenin eşiğine geldi. Büyük heyecanın yaşandığı Rize'de, Aytemiz Alanyaspor maçını kazanmayı hedefleyen yeşil mavili ekip Bursaspor'un Trabzonspor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Taraftarlarda bu kritik maç için seferberlik ilan etti. El broşürleri, ses otobüsü anonsları ve sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarla taraftarların stadyumu doldurması isteniyor.

SAFFET METE: GÜN LİGDE KALMA GÜNÜDÜR
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcülerinden Saffet Mete, zorlu bir lig sürecinin sonuna geldiklerini belirterek ligde kalma umutlarını son maça kadar taşıdıklarını söyledi. Takıma ve teknik heyete güvendiklerini ifade eden Mete, 'Son haftalarda takımımız zor bir süreçten geçmesine rağmen büyük mücadele azmi ortaya koydu. Sezon boyunca yanımızda olmayan futbol şansını da yakalayarak son beş haftada iyi işler yaptık. Artık bütün ümitler tarafımıza döndüğünü düşünüyoruz. Futbol şansı var elbet ama bu mücadelenin tamamına şans dersek teknik heyet ve futbolculara haksızlık yapmış oluruz. Bu verilen büyük bir emek ve başarının sonudur. İyi bir ekip kurduk ancak eksiklikler ve haltalarımız oldu. Bunları şimdi konuşma zamanı değil. Bugün ligde kalma günü.' dedi.

'SEZONA BEDEL FİNAL MAÇINA ÇIKACAĞIZ'
Ligin zorlu ekibi Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacaklarını ancak sadece kendilerinin kazanmasının yetmeyeceğini ifade eden Mete, şöyle dedi. 'Biz öncelikle kendi işimize bakacağız ve kazanacağız. Biz kazandıktan sonra Trabzon'dan gelecek haberi bekleyeceğiz. Böylelikle yerimiz belli olacak. Son 90 dakikada taraftarımız da takıma büyük destek verecek. Hafta içi önemli organizasyonlar yapıldı. İstanbul ve Ankara'dan otobüslerle taraftarlar Rize'ye geliyor. Tüm ilçelerde otobüsler kaldırılıyor. Bir sezona bedel final maçına çıkacağız. Taraftarımızın desteği ile biz kendi adımıza düşen işi yapacağız.'

4 EKSİK VAR
Çaykur Rizespor'da zorlu Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi Dhurgam İsmael ile Ali Yakoubi'nins akatlığı bulunuyor. Yeşil mavililerde kart cezalısı olan Godfrey Oboabona ve Matıc Fink'de kadroda yer almıyor.

Çaykur Rizespor'un muhtemel kadrosu şöyle:
Gökhan- Orhan, Saadane, Ali Faez, Furkan- Robin, Petrucci, Oğuzhan, Edomwonyi- Süleyman, Kweuke

RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Belli Oldu RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Belli Oldu

Bilet fiyatları
Kale arkaları: 10 lira
Misafir ve aile tribünü: 10 lira
Maraton: 30 lira
VİP: A-B 75 lira

Editör: Haber Merkezi