Kendirli bu kez yapılan referandumda Saadet Partisi'nin hayır çağrısına kulaklarını tıkadı yüzde 83 evet oyu kullandı.

Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi Başladı Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi Başladı

Konuyla ilgili açıklama yapan Kendirli Belediye Başkanı Aleaddin Serdar, şunları söyledi:
'Türkiye'miz ve Kendirli'de tarihi bir gün yaşadık. Kendirli olarak 1982 yılında askeri cunta tarafından dayatılan anayasaya %98 red oyu vererek tarihe geçtik. Tarih tekerrür etti Red oyu verdiğimiz anayasının maddeleri 16 Nisan 2017 tarihinde yine önümüze geldi. Kendirli halkı olarak zaten karşı olduğumuz bu anayasa maddelerinin değişikliğine %83 evet oyu vererek 1982 anayasasının 18 maddesinin değişmesine katkıda bulunduk.

Kendirli halkı olarak dün yapılan anayasa değişikliği halk oylamasına %83 evet oyu vererek Kendirliye yakışanı yaptığınız için siz değerli halkımızı cani gönülden tebrik ediyorum. Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız sayın Binali Yıldırım, Millet Vekillerimiz, İl Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Tüm Ak Parti Teşkilatında çalışan değerli Kardeşlerimize ve Anayasa değişikliği sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi mensuplarına ve Sivil toplum örgüt temsilcilerine teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle Anayasa değişikliği Halk oylamasının vatanımız ve milletimiz için hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.'

Editör: Haber Merkezi