Yapılan etkinliğe; Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı Rıfat Özer, Lolliboni firmasından Yiğit Emre Yüksel, Ümit Ergenç, Tuğba Tezavcı, Emine Erbaşı ve Aysun Sert, Lolliboni Rize Distiribütörü Mustafa Hanedar ve öğretmenler katıldı.


Yerli Malı Haftasında yerli ürünlerle çocuklar sevindiren yöneticiler, öğretmenler yerli ürünlere sahip çıkalım mesajı verdiler. Etkinliklerde öğrenciler ev maketi boyayıp yerli malı oyuncakları alarak mutlu oldular.Oyuncakların ve şekerlerin eğlenceli dünyası olarak bilinen Lolliboni firması oyuncaklı şeker kategorisinde yüzde yüz yerli sermaye ile ürettiği ürünleri Güneysu'da ki çocuklarla buluştu.

Hayati Yazıcı: Gurur Duyulacak Hikayelerimiz Var Hayati Yazıcı: Gurur Duyulacak Hikayelerimiz Var

Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı Rıfat Özer, turum yatırım ve yerli malı haftası dolayısıyla bir etkinlik yatıklarını belirterek: 'Çocuklarımızı yerli ürünler hediye ederek sevindik. Onlara yerli malı kullanmanın doğru olduğu bilincini aşılamaya çalıştık. Bu sadece bir haftada bir kaç günde olacak bir şey değil. Tüm toplum olarak yerli ürünlere olan hassasiyeti artırmalıyız.' dedi.


Editör: Haber Merkezi