Rizeli Sporcular Gururlandırdı Rizeli Sporcular Gururlandırdı

Önceki sezon düştüğü Süper Lig'e bir yıl aranın ardından tekrar dönen Çaykur Rizespor'da transfer çalışmalarına devam ediyor. Süper Lig için yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren yeşil-mavililer, Tunus ekiplerinden Esperance takımında forma giyen 20 yaşındaki Tunuslu oyuncu Montassar Talbi ile anlaşma sağladı.

Çaykur Rizespor kulübü başkanı Hasan Kemal Yardımcı, bir spor programına telefonla bağlanarak Tunuslu oyuncu ile anlaştıklarını söyledi. Sözleşmesi Esperance takımı ile 30 Haziran'da sona erecek stoper ile 3 yıllık anlaşma yapılması bekleniyor. 1998 doğumlu stoper mevkii oyuncusu geçen sezon Tunus Ligue Pro'da 14 maçta forma giydi.

Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, şimdiye kadar Ali Çamdalı, Mustafa Saymak ve eski oyuncusu Samudio ile sözleşme imzaladı. Başkan Yardımcı, Tunus U 21'de de forma giyen Montassar Talbi'nin yanı sıra Ankara Demirspor'dan Çınar Tarhan'ı da kadrolarına kattıklarını söyledi.

Takım ile sözleşmeleri biten Ümit Kurt, Kaya Tarakçı ve kiralık olarak forma giyen Lincoln ve Özgür Çek ile yollar ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi