Rize Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar milletin iradesinin ve demokrasinin gücünü ortaya koyuyor.Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, milletin değerleriyle birbirine sımsıkı bağlı olduğunu, birinci dünya savaşı sırasında bunun birçok örneğinin tarih sayfalarında yerini aldığını, günümüzde de aynı kahramanlıkların yaşandığını ve milletimizin yeni 'Nene Hatun'lar çıkarmaya hazır olduğunu söyledi.

2023'te Yaş Çay Alım Fiyatı? 2023'te Yaş Çay Alım Fiyatı?


Rize'de milli irade ve demokrasi nöbeti Cumhuriyet Meydanı'nda devam ederken AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı Kalkandere ilçesinde de vatandaşların yoğun katılım gösterdiği nöbeti ziyaret etti.


İlçe merkezinde devam eden milli irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlara seslenen konuşmacılar milletin zorbalığa ve zulme asla boyun eğmeyeceğini, demokrasinin her zaman galip geleceğini vurguladılar.


Yerel televizyon ekranlarından da canlı olarak yayınlanan Kalkandere Milli İrade nöbetinde vatandaşlar tekbir nidalarıyla bütün oldu.
Kalkandere ziyaretinin ardından tekrar Rize Merkeze dönen heyet burada da vatandaşlarla bir arada olmaya devam etti.
Milli irade nöbetlerine devam edeceklerini söyleyen vatandaşlar, 'Milletin verdiği kararlar cuntalarla, darbelerle hiçe sayılamaz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kadar meydanları terk etmeyeceğiz. Milli İrade ve Demokrasi nöbetlerimiz sürecek' dediler.

Editör: Haber Merkezi