Çayelispor, Palandöken'e Konuk Olacak Çayelispor, Palandöken'e Konuk Olacak

Erciyes takımından bonservis bedeli ödenmeden Rizespor'a transfer olan 20 yaşındaki oyuncunun maliyeti ise sadece aylık beş bin lira. Bu sezon Süper ligde Akhisar Belediyespor karşılaşmasında ilk 11 şansı bulun Atıemwen, o maçta attığı tek gol ile takımına üç puan kazandırmayı bilmişti. Bugün oynanan Sancaktepespor kupa maçının da oyuna sonradan dahil olan siyahi oyuncu karşılaşmanın tek golünü atarak bir kez daha Rizespor'a üç puan getiren golü kaydetmiş oldu.

1 Milyon Dolarlık Oğulcan'ın yerine girmişti!
Kupa maçında ilk 11'de şans bulan Oğulcan Çağlayan'a Rizespor bu sezon başı K.Erciyesspor takımına 1 Milyon Dolar bonservis bedeli ödeyerek transfer etmişti. Kayseri temsilcisi Oğulcan'ın yanına yeşil – mavili takıma bonus olarak bonservissiz gönderdiği Atıemwen ise aylık beş bin lira ücretle top koşturuyor. Sancaktepe kupa maçının 69. Dakikasında Oğulcan'ın yerine oyuna giren Atıemwen üç dakika sonra galibiyet golünü kafası ile filelere göndermeyi bildi.

Yeşil – mavili takımın çok şey beklediği Milli oyuncu Oğulcan Çağlayan'ın ligde ve kupada golü bulunmazken, aylık beş bin liraya top koşturan Atıemwen'in süper ligde ve kupada birer golü bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi