Atmaca, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor Atmaca, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor

Kartepede yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devameden Pazarspor'umuz hedefe ilerleyecek güçlü bir kadro kurmak içinde transferde çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda uzun süredir araştırmaları ve çalışmaları devam eden orta saha oyun Kurucu arayışları noktalandı. Deneyimli ve başarılı oyuncu FATİH ŞEN ile karşılıklı anlaşılarak bir yıllık sözleşme imzalandı. Kartepe kampına katılan oyuncu ile görüşmeleri yapan Futbol Şubesi As Başkanı Ekrem Azaklı, Fatih ile her konuda anlaşıp sözleşmesini imzalattı. Anlaşmanın ardından oyuncu kamp kadrosuna dahil olup takım ile çalışmalarına başladı. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Gaski, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Gaziantepspor, Orduspor, Giresunspor, Karşıyaka, Boluspor, Adanaspor A.Ş, Adana Demirspor, Pendikspor, Diyarbekirspor ve Kahramanmaraşspor takımlarında forma giyinmiş. Süper ligde 17 müsabakada oynayan Fatih Şen, TFF 1. Ligde 236 maç 17 gol, TFF 2. Liginde 56 maç 5 gol, TFF 3. Liginde 28 maç 3 gol istatistiği ile mücadele vermiş.
Pazarspor Futbol Şubesi As Başkan'ı Ekrem Azaklı;' Öncelikle Başkan'ımız Hüseyin Yangın'a transfer komitesine rahat çalışma imkanı sunduğu için teşekkür ediyorum.

Takımımızın orta sahasına oyun kurucu bir transfer için uzun süredir arayıştaydık. Bir süre Rizespor'dan gelmesi söz konusu olan oyuncu için bekledik, ancak o olmayınca kendi arayışlarımızı hızlandırdık. Hocamızın talebi ve istekleri o bölgede tecrübeli bir isim olması yönündeydi. Bu yönde devam eden arayışlarımız doğrultusunda aldığımız olumlu referasların da yönlendirmesi ile Fatih Şen ile görüşmelere başladık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde her konuda anlaştığımız Fatih iyi, kaliteli ve kişilikli bir oyuncu. Hedeflerimiz doğrultusunda Fatih gerek kişiliği, gerek üst ligler tecrübesi ile, hem takıma hem de alt yapıdan gelen oyuncularımıza örnek oluşturacakken, çok önemli katkılar sağlayacağına da inanıyoruz. Bu sezon koşan mücadele eden ve kaliteli bir takım kurmak için çok çalışıyoruz, bunu da hemen, hemen başardığımıza inanıyoruz. Taraftarımız sahada çok farklı, izlemekten zevk alacakları bir takım görecekler, bu noktada mutlak seyirci desteğine ihtiyacımız var. Tüm hemşerilerimiz, tüm camiamızı ve taraftarlarımızı başarılı bir sezon geçirmek için türbinlere takımımızın yanında olmaya, desteklemeye bekliyoruz' dedi.

Editör: Haber Merkezi