Ocak: Sütlüoğlu Böyle Bir İfade Kullanmadı

Ocak: Sütlüoğlu Böyle Bir İfade Kullanmadı

  • 0
  • 3

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, hakkında `bayan spor takımlarına destek vermenin günah` olduğunu söylediği yönünde ortaya atılan iddiaların dayandırıldığı Yeşilçay Bayan Futbol Takımı Başkanı İdris Ocak, açıklama yaptı. Genel Müdür Sütlüoğlu`nun böyle bir ifade kullanmadığını ifade eden Ocak, kamuoyundan özür diledi. 

YeÅŸilçay Bayan Futbol Takımı BaÅŸkanı Ä°dris Ocak, 7 ay önce Çaykur Genel Müdürü Ä°mdat SütlüoÄŸlu’nu ziyaret ettiÄŸini belirterek kendisinden maddi yardım talebinde bulunduÄŸunu açıkladı. Genel Müdür SütlüoÄŸlu’nun kendisini çok iyi ağırladığını ifade eden Ocak, “GörüÅŸmede bayan futbol takımımız için yardım istedim. Genel Müdür SütlüoÄŸlu, ‘Kurum benim deÄŸil, Türkiye'nin kurumu. Siize yardım edebilir miyiz diye bir deÄŸerlendirelim’ dedi. KonuÅŸmamızda ‘Bayanlara spor takımlarına destek vermek günahtır’ gibi bir söylem kesinlikle kullanmadı. Ä°ÅŸlerin bu noktaya kadar gelmesindeki bütün hata benimdir. Öyle bir ÅŸey söylememesine raÄŸmen ben söylemiÅŸ gibi baÅŸkalarına aktardım. Bu nedenle sayın Genel Müdürden, Rizespor camiasından, amatör spor kulüplerinden özür diliyorum” dedi.

Rize'de bir yerel televizyonda program yapan Aleaddin Onay, YeÅŸilçay Bayan Futbol Takımı BaÅŸkanı Ä°dris Ocak'ın kendisine Çaykur Genel Müdürü Ä°mdat SütlüoÄŸlu'nun 'bayan spor takımlarına destek vermenin günah' olduÄŸunu söylediÄŸi yönünde iddiada bulunmuÅŸtu. SütlüoÄŸlu da böyle bir ifade kullanmadığı yönünde açıklama yapmıştı. 

Haber :

Rize'de 1996-2004 tarihleri arasında belediye başkanlığı yapan isim kimdir?

  • Misafir

    Misafir

    tamam

    Cevap yaz
    05.03.2018 09:54
  • Åževki akgun

    Åževki akgun

    Vay be kardeşim bu nasil bi insanlik dun iftira attim bugun vazgectim mantiğina bak allah bu insanliğin sonunu hayretsin işallah ahhh sutlu olğlu ac iftira davasi ayrica manevi tazminat sürt burnunu. iftiranin ilk önce gunah sonrasinda suc oldunu anlasin. Rezil etti bizi turkiyeye

    Cevap yaz
    10.02.2018 03:32
  • Muhtar Muhammet arslan...

    Muhtar Muhammet arslan...

    Dede yaptığın bu açıklamalardan dolayı seni kutluyorum..hatta dünde Selami abini orda öyle diyordun.yanındayız dede..

    Cevap yaz
    09.02.2018 20:15
Yorum Yap