Okul Çevreleri Denetim Altında

Okul Çevreleri Denetim Altında

  • 0
  • 0

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim-Öğretim yılının 2.döneminin başlaması ile birlikte öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelebilmeleri ve ailelerin çocuklarını herhangi bir endişe duymaksızın okula göndermelerini sağlanması amacıyla bir dizi denetimler yaptı.

Rize Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi. “Uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin temin edilebileceği yerlerin kontrol altında tutulması, satışını yapabilecek kişi ya da kişilerin okul ve çevresinden uzak tutulmasını vebu tür olayların önüne geçilmesi adına huzurlu, güvenli bir ortamın sağlanması için ekiplerimiz aralıksız olarak görev yapmaktadır.

Rize Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan Arama ve El koyma kararı gereğince; İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince13.02.2017 – 16.02.2017 tarihleri arasında çeşitli saatler ve aralıklarla okul çevrelerinde belirlenen yerlerdearama noktaları oluşturularak kontroller yapılmış olup, yapılan kontrollerde toplam 152 kişi üzerinde arama yapılmış herhangi bir suç unsuruna rastlanmamış, yapılan GBT sorgusunda ise aranan şahıslar olmadıkları anlaşılmıştır. Öğrencilerin huzur ve güven ortamında öğrenimlerine devam etmesi adına denetimleraralıksız olarak devam etmektedir.”

Haber :

Rize'ye en yakın sınır kapısı hangisidir?

Yorum Yap