Rize, Marka Başvurularında 34. Sırada Rize, Marka Başvurularında 34. Sırada

Taşlıdere Gazi İlk ve Ortaöğretim öğrencileri , Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Köse, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Cemil Karataş, Belediye Park ve Bahçe Müdürü Işıl Tanyel Hatinoğlu, Okul Müdürü Mustafa Babaoğlu ve Yardımcısı Ömer Faruk Külünk ile birlikte 'Orman Haftası' anısına Rize Sahilinde hatıra ormanı oluşturdu. Rize Belediyesinin destekleriyle birlikte 100'e yakın fidan toprakla buluşturuldu. Taşlıdere Gazi İlk ve Ortaöğretim Müdürü Mustafa Babaoğlu , Rize Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize Orman Müdürlüğü'nün miniklerin hatıra ormanı talebini yerine getirme de destek oldukları için teşekkür etti.



Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Çocuklarımıza ormanın, ağacın, güzel ülkemizin önemini öğretmeye gittiğimizde yaşadığımız bu güzel kareye çok sevindik. Yeşile, geçmişimize, ecdadımıza ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza bu önemi ve özeni gösteren Belediye Başkanımıza tüm çocuklarımız adına teşekkür ediyorum' dedi.
Öğrenciler tarafından 100 çam fidanı açılan çukurlara ailelerin ve öğretmenlerin yardımıyla dikilerek can suları verildi. Düzenlenen etkinlikte öğretmenler ve veliler de birer fidan dikti.

Editör: Haber Merkezi