2023'te Yaş Çay Alım Fiyatı? 2023'te Yaş Çay Alım Fiyatı?

Güneysu İlçesinde, Nurten Topçuoğlu ve merhum eşi Şükrü Topçuoğlu tarafından Türk Kızılay'ına bağışlanan ve Türk Kızılay'ınca da bir protokol ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine devredilerek üzerinde Türkiye Kızılay'ı Şükrü-Nurten Topçuoğlu Rehabilitasyon Merkezinin inşa edildiği 38 dönümlük arazinin, 4.300 metre karesi, ek bir protokol ile otistik çocuklar için okul yaptırılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın Makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine, Türk Kızılay'ı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İşgüzar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Karaman ve Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Resul Usta hazır bulundu.
Türk Kızılay'ı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İşgüzar, protokol imza töreninde yaptığı açıklamada; 'Suriye ve Irak'ta yaşanan olumsuzluklardan dolayı Ülkemiz büyük bir göç dalgasına maruz kaldı. Türk Kızılay'ı olarak, yaklaşık 3 milyon mültecinin temel ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Bu da Türk Kızılay'ının son dönemde geldiği noktayı gösterir' şeklinde konuştu.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, engelli çocuklarımızın eğitiminin daha bir meşakkatli ve daha bir özveri gerektirdiğinin altını çizerek; 'Bu protokolle tahsis edilen 4.300 metre kare alan üzerine projelendirilecek okul ile ailelerimizin omuzlarındaki yükü biraz olsun hafifletmiş olacağız. Burada yapılacak okul ve okul bünyesinde oluşturulacak atölyeler sayesinde çocuklarımızı daha iyi bir geleceğe hazırlama şansını bulacağız. Bu anlamlı proje, şimdiden tüm çocuklarımıza hayırlı olsun' dedi.

Editör: Haber Merkezi