Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi, Başkan Vekili Süleyman Ekşi, Başkan Yardımcısı Kemal Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Galipcan Ekşioğlu ve Mustafa Ekşi Ovit Şenlikleri öncesi Rize'ye gelerek bir dizi temaslarda bulunuyor. Vakıf yönetimi önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın ile görüşmüştü. Vakıf heyeti Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Dedebağ ile bir araya geldi. Vakıf yönetimi plaket sunduğu protokol üyelerini 19-20 Ağustos tarihlerinde yapılacak şenliklere için Ovit Yaylasına davet etti.



AYDIN EKŞİ: TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ
Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ı ziyaret sırasında konuşan Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi, geleneksel Ovit Yayla şenliklerinin bu yılda dolu bir programla ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Reşat Kasap'ta Ekşioğlu Vakfı'nın bölgenin tanıtımı için gayretli çalışmalar ortaya koyduğunu belirterek şenliklerin birlik ve beraberliğe katkı sunacağına inandığını söyledi.

Ziyaret sırasında Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi'nin şahsında yönetimine hediye sundu. Vakıf yönetimi Rize Emniyet Müdürü Sadetttin Aksoy ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Dedebağ ile de bir araya gelerek şenlikler için Ovit Yaylasına davet etti, görüş alış verişinde bulundu.

ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor! ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor!



OVİT'TE SANATÇI YAĞMURU
Rize'nin Ovit Yaylasında Ekşioğlu Vakfı tarafından her yıl yapılan ve ulusal ve uluslararası alanda ses getiren Ovit Şenliği'nin bu seneki programı belli oldu. Şenlikler 19-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Ovit Yaylası ve Rize turizmini tanıtmak güçlendirmek ve markalaştırmak için her yıl yapılan Ekşioğlu Vakfı Uluslararası Ovit Yayla Şenlikleri 19-20 Ağustos'ta yapılacak. İki gün boyunca devam edecek şenlikler çeşitli etkinliklere sahne olurken bir çok sanatçı davetlileri eğlendirecek.

OVİT'TE BU YIL KARADENİZ ESİNTİLERİ YÜKSELECEK
Şenliklere sanatçılar; Erol Şahin, Grup Koliva, Onay Şahin, Bizim Gönül, Volkan Aslan, Aslıhan Çiçek, İbrahim Ekşi, Selcuk Balcı, Gülay ve Orkestra Hamza Albayrak Ekibi türkü ve şarkıları ile şenlikte olacak.

Editör: Haber Merkezi