Hemşin Seçim Sonuçları 2024 - Rize Hemşin’de Kim Kazandı? Hemşin Seçim Sonuçları 2024 - Rize Hemşin’de Kim Kazandı?

Yıllardır konuşulan ama hiçbir dönem rakamı açıklanmayan kesintinin ne kadar olduğunu gazetemizde duyurmamız ardından haber masamıza telefonlar, mailler ve mesajlar yağdı. Arayan çay üreticileri 'Bu kesintilerin nedeni ve bu paraların nerelerde harcandığını ziraat odaları bir an önce açıklasın. Bize bu güne kadar her hangi bir fayda sağlamayan bu oda ne iş yapar' dediler.

Çay üreticileri bu konuda şikayetlerini gazetemize iletirken Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç'te boş durmadı. Gerek birileri tarafından gerekse kendisi muhabirlerimizi arayarak verecek hesaplarının olmadığını dile getirdi. Bunu da dün gazetemizin manşetinden yayınladık.

Haberlerle ilgili mahkemeye başvuracağını dolaylı yollardan bize ileten Paliç'e soruyoruz. Görevimizi yapmak suç mu? Yayınlanan rakamlarda fazla eksik var mı? Neden bu kadar agresifsin? Sadece herkesin bilmesi gerektiği bir bilgiyi yayınladık. Eğer karşılığında çay üreticisine bir hizmet veremediğin için sorun hissediyorsan bunuda çık açıkla. Biz doğru olan bir bilgiyi kamuoyu ile paylaştık. Kamuoyu tarafından iyi bilinmelidir biz Rize Gündem Gazetesi olarak doğruları yazmaya devam edeceğiz, bu konunda takipçisi olacağız.

Kaynak: Rize Gündem Gazetesi
Hergün Rize Gündem Gazetesini Okumak için Tıklayın

Editör: Haber Merkezi