Valilik Makamında gerçekleşen ziyaret esnasında İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Rize'de gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında Vali Bektaş'a bilgiler verdi. Mesai mefhumu gözetmeksizin, özveri ile çalışan tüm emniyet teşkilatı mensuplarına, görevlerinde başarılar dileyen Vali Bektaş, 'Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Başkalarının iddia ve hesaplarının olduğu bu zor coğrafyada, kamu düzenini korumak da kolay değil. Ancak biz bu toprakları yüzyıllardır kendimize yurt tuttuk. Çeşitli dönüm noktalarında bu topraklarda geçici olmadığımızı, ebedi olduğumuzu çok şükür millet olarak gösterdik. Bu mücadelemiz esnasında sokakta olan sizlersiniz. 7 gün 24 saat esasına göre, gece gündüz, dağ bayır demeden bu kutsal görevi yerine getiriyorsunuz. Allah sizlere kolaylıklar versin' dedi.

DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi

Rize'yi daha da huzurlu bir kent hale getirmek için üstün sorumluluk bilinci içerisinde emniyet teşkilatınca yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Vali Bektaş, 'Toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin korunması için Rizelilerle omuz omuza görev yapıyorsunuz. Gösterdiğiniz bu görev anlayışı sayesinde Rize'de emniyet ve asayiş açısından pek bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bu anlamda gösterdiğiniz gayretten dolayı müdüründen, en alt kademedeki memura kadar herkese teşekkür ediyor ve sizlerin nezdinde tüm polis teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum' dedi.
Vali Bektaş, ayrıca görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan Rahmet dileklerinde bulundu ve gazilerimize de şükran duygularını ifade etti.


Editör: Haber Merkezi