Puan Farkı 3`e İndi

Puan Farkı 3`e İndi

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor evinde oynadığı Başakşehir maçında iyi oyununu 3 puanla süsleyemedi. Maçın son dakikalarına yenik durumda giren yeşil-mavililer 1 puanı da verilen penaltı sonrası alabildi.

Maça iyi başlayan fakat 15. dakikada 1-0 geri düşen Karadeniz ekibi maçın ilk yarısının bitimine dakikalar kala eşitliği sağladı. İkinci yarıya yine fırtına gibi başlayan yeşil-mavililer 60. dakikada öne geçti. Maçın bu skorla bitmesini arzu eden ev sahibi takım 71’de tekrar golü kalesinde gördü. Maçın son dakikalarına 2-2 girildi. Üst üste çalınan iki penaltı ile maç 3-3 berabere tamamlandı. 

PUAN FARKI 3’E İNDİ
İki takımda sahadan birer puanla ayrılırken Çaykur Rizespor’a 1 puan çokta yaramadı. Üt sırasındaki rakibi Kayserispor’un puan alamadığı haftada yeşil-mavililer rakibi ile puan farkını 3’e indirdi. Gaziantep’in galip geldiği haftada Rizespor puanını 24, Antep 25 yaparken Kayseri 27’de kaldı. Çaykur Rizespor’da artık gözler gelecek haftaki Fenerbahçe maçına çevrildi. Karadeniz ekibi bu maçtan mutlak galibiyet alarak rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Ligde kalma yarışında son 6 haftaya girilirken Rize ekibi 6 maçtan en az beşini kazanmak zorunda. 28 haftada 6 galibiyet alan yeşil-mavililerin işi bir hayli zor gözüküyor.

Haber :

Türk Futbol tarihinde ilk kez 3–0 hükmen yenilgi alan ve iki puanı silinen takım olan Rizespor, bunu hangi maçta yaşadı?

Yorum Yap