Okçular Vakfının kurucularından olan ve halihazırda başkanlığını yapan İstanbul Milletvekili Haydar Ali YILDIZ Genç RİDEF Yönetimini ve RİDEF in sürdürülebilir ilişkide olduğu öğrencilerle bir araya geldi. Programa rehberler önderliğinde Okçular Tekkesi gezilerek başlandı. Türk tarihinde büyük önem taşıyan okçuluk kültürünü tüm ayrıntılarıyla içinde barındıran ve hala eğitimlerin verildiği tekkenin her kösesini gezen Genç RİDEF ekibi RİDEF Genel Başkanı Recep ALBAYRAK eşliğinde ok attılar. Kahvaltıdan sonra sohbet tadında gerçekleştirilen oturumda ilk sözü Recep ALBAYRAK aldı. Haydar Ali YILDIZ 'a ve Genç RİDEF ekibine ayrı ayrı teşekkür eden ALBAYRAK insani değerlerin kazanılabileceği ve insanın kendini geliştirebileceği faaliyetlerin iyi bir kariyerden daha kıymetli olduğunu belirterek örnekler verdi. Konuşmasında yarının yönetimi bu günün gençlerine dayandığını, sahip çıkılan gençlerin artırılması gerektiğini ve bir kişinin bile dışarda kalmaması gerektiğini söyledi.

İstanbul da bulunan çeşitli üniversitelerde eğitim gören öğrencilerden ve öğrencilik döneminde RİDEF 'ten destek alan Genç RİDEF yönetiminden oluşan ekip tek tek kendilerini tanıttıktan sonra sözü alan Haydar Ali YILDIZ gençlere sahip çıkma adına böyle bir organizasyona katkılarından dolayı Recep ALBAYRAK 'a teşekkür etti. Hayatından anılar anlatarak nasihatlerde bulunan YILDIZ gençlerin sorularını yanıtladı.

Kalkandere Seçim Sonuçları 2024 - Rize Kalkandere’de Kim Kazandı? Kalkandere Seçim Sonuçları 2024 - Rize Kalkandere’de Kim Kazandı?



Oturumun sonunda RİDEF Ailesi adına Genel Başkan Recep ALBAYRAK, Haydar Ali YILDIZ 'a 'Rize'nin Yüzü' , 'Görünen Köyün Kılavuzları' , 'RİDEF Fotoğraf Sergisi' ve içerisinde Arapça 'vav' harfleri bulunan işlemeli bir gemi hediye etti.
Haydar Ali YILDIZ ise Genel Başkana ok ve Osmanlı Turasını içinde bulunduran Fatih Sultan Mehmet Han'ın imza sının bulunduğu bir tablo hediye etti.

Editör: Haber Merkezi