RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman başkanlığındaki toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Prof. Dr. Adnan Yılmaz, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er, Genel Sekreter Yardımcısı Cehri Hut ve daire başkanları katıldı.

Toplantıda açılış konuşması gerçekleştiren Rektör Karaman, 'Üniversitemizdeki gelişmelerin paylaşılıp değerlendirildiği toplantımızda öncelikle Üniversitemizin gelişimi için hep beraber büyük bir özveriyle çalışan tüm değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.' dedi.

Rize'de Seçimin Ardından Mahalle Muhtarları Belli Oldu Rize'de Seçimin Ardından Mahalle Muhtarları Belli Oldu

Üniversitenin hedeflerinin gerçekleştirilebilmesi için tüm akademik ve idari birimlerin aralarında koordineli çalışmaları gerektiğini de ifade eden Karaman, bütün personelin mesai mefhumu gözetmeden üniversitenin gelişmesi için elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini ifade etti.

Karaman'ın açılış konuşmasının ardından daire başkanları, 2019 yılı içinde yaptıkları çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdiler. 2020 yılı içinde yapılacak çalışmaların da ele alındığı toplantı, yapılanlar ve yapılması gerekenlerle ilgili karşılıklı değerlendirmelerle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi