2017-ÖSYS ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine (RTEÜ) yerleşen adayların 11 Ağustos 2017 Cuma günü başlayan E-Kayıt (Elektronik Kayıt) işlemleri 16 Ağustos 2017 Çarşamba gününe kadar devam edecek. RTEÜ'ye gelerek bizzat başvuru yapacak olan öğrenciler için ise kayıt işlemleri bugün (14 Ağustos 2017 Pazartesi) itibariyle başlamış olup 18 Ağustos 2017 Cuma günü saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 8.30'da başlayan kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca oluşturulan ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

Bizzat başvuru kayıt işlemlerinin yanı sıra öğrencilere kolaylık sağlayan E-Kayıt (Elektronik Kayıt) sistemi ile Tıp, Diş Hekimliği, Hemşirelik, İlk ve Acil Yardım, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Su Altı Teknoloji ve Spor Yöneticiliği programları hariç Üniversitenin diğer tüm programlarına yerleşen öğrenciler E-Devlet üzerinden kayıtlarını yapabilmekte.

8 İlde Terör Operasyonu 8 İlde Terör Operasyonu

E-Kayıt yapan öğrenciler RTEÜ'ye gelerek herhangi bir kayıt yaptırmayacak ancak kayıt olduklarını gösterir barkodlu çıktıyı 22 Eylül 2017 tarihine kadar kayıtlı oldukları akademik birime teslim ederek Öğrenci Kimlik Kartlarını ve Öğrenci Belgelerini alabilecek.

Editör: Haber Merkezi