Derepazarı Seçim Sonuçları 2024 - Rize Derepazarı’nda Kim Kazandı? Derepazarı Seçim Sonuçları 2024 - Rize Derepazarı’nda Kim Kazandı?

KASAP'A KADRO KURAMAMA ELEŞTİRİSİ
Rize Belediye Başkan Reşat Kasap'ı kadro kuramamakla eleştiren Karamehmetoğlu,'Belediye Başkanlığına geldiğinden itibaren 5 Özel Kalem Müdürü, 4 Zabıta Müdürü değişti. Bunların alt kadrolarında değişiklikler oldu. Bir arayış içerisinde.Bu bir yerde neticelenmeli. Bu işler takımsız olmaz. Bir takım yaratmak ve bununla hareket etmek lazım. Ben başkanın çok başarılı olmasını istiyorum. Çok iyi bir insan. Ne kadar başarılı olursa çoluk çocuğumuz daha rahat bir şehirde ve güzel ortamlarda yaşamış olur.' dedi.

HAVAYI SATABİLİR ÖNERİSİ!
Reşat Kasap'ın en büyük şansızlığının kaynak yaratamamak olduğunu ifade eden Şaban Karamehmetoğlu, 'Bu yapı itibariyle üretme şansıda yok. Neticede satacak 1 metre kare yeri yok. Geçmişte olanların hepsini sattı yedi bitirdiler. Rize belediyesi hudutları dahilinde belli bir alanı rol model olarak seçerek havayı satabilir. Bir ada veya mahalle düşünün. Orada çeşitli alanlarda imar 10 kat ise bu bölgeye ben gereken boşlukları bırakarak 30 kat vereceğim. 30 katın 15 katı arsa sahiplerine parayla satacak. Rol model bir alan yaratacak. Bu Rize Belediyesinin kurtuluşu olabilir. Bunu Rize'nin tamamına uygulayamazsınız. Bir kaç noktada bu yapılabilir. Bu belediyenin çıkış yolu olabilir.'

VARYASYON ELEŞTİRİSİ
Rize Belediyesinin merkezi hükümetin desteğine ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Karamehmetoğlu, 'Vekillerimiz Ankara'da iş yapacak vekiller. Hepsinin donanımları iyi. Belediye başkanının bu yönde bir eksikliği var mı bilmiyorum. Siyasi kanatla çok daha farklı varyasyonlara girerek Rize'ye hizmet getirmenin yollarını bulmalı. bu konuda biraz eksiklik görüyorum.' eleştirisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi