Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu'nun ev sahipliğinde Rize Yakamoz Restaurantta gerçekleşen iftar yemeği programına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Reşat Kasap, TOBB Başkan Vekili Halim Mete, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar ile esnaflar katıldı.

Çay Tarımında Balık Yaprağının Önemi Nedir? Çay Tarımında Balık Yaprağının Önemi Nedir?

1500 kişinin katıldığı İftar yemeği öncesinde Kaçkar Karadeniz TV tarafından Turgay Terzibaş'ın hazırlayıp sunduğu İftar Özel programı yapıldı. Programa AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu katıldı.


Program sonrası verilen iftar yemeği öncesinde Kur'an tilaveti yapıldı. İftar yemeği sonrası konuşan ev sahibi Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, her yıl geleneksel hale getirdikleri Ramazan Ayı iftar programın bu yıl da gerçekleştirmenin huzuru ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, programa iştirak eden herkese teşekkür etti.

KARAL'DAN KARAMEHMETOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Karamehmetoğlu'nun konuşmasının ardından AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal konuştu. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise cehennem azabından kurtulmaya vesile Ramazan Ayına kavuşmanın huzuru içerisinde olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Karal, 'Bu etkinliği her yıl geleneksel hale getiren Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu'nun şahsında tüm Rize Ticaret ve Sanayi Odası ailesine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.' Dedi.



KARAL: 'HÜZÜNLÜYÜZ, ACIMIZ BÜYÜK'
Konuşmasında Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşanan helikopter kazası sonucu 13 Askerimizin şehit olmasına değinen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 'Hüzünlüyüz, içimiz buruk, acımız büyük. Şırnak'ta yaşanan elim kaza sonucu Şehit düşen 13 Askerimizin acısı içimizde. Vatanı için canını hiçe sayan, bu kutsal vatan topraklarının korunmasına adına verdikleri büyük mücadele sonrasında Şehit düşen askerlerimizi rahmetle anıyorum. Şehit düşen askerlerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum. Başta kederli aileleri ve sevenleri olmak üzere tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum.' İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi