Referandum heyeti bu gece de Değirmendere mahallesinin konuğu oldu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ve AKPARTİ Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'ün bizzat katıldığı çalışmalarda partililer kollara ayrılarak dört bir koldan vatandaşlara gazeteler dağıtarak, referandum da vatandaşların 'Evet' demesi yönünde ikna ediyorlar. Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,'Oldukça verimli geçen çalışmalarımızda bizleri güler yüzle karşılayan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederiz. 16 Nisan'da yapılacak olan yeni anayasa referandumu için 18 maddelik broşürleri gazeteleri dağıtarak hemşehrilerimizin desteklerini istedik' dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ev, ev, sokak, sokak gezerek 16 Nisanda yapılacak olan yeni anayasa referandumu için destek istediklerini belirterek, 'Haydi bismillah diyerek referandum çalışmalarımız devam ediyor ve bu gecede Değirmendere mahallemizdeyiz' dedi.

DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi



Mahalle sakinleri ile yapılan toplantının ardından aynı yerde Hasta ziyaretinde bulunan heyet Hayrat mahallesinde vatandaşların isteği üzerine problem teşkil eden yol incelemesinde bulundu. İncelemelerini yapan Belediye Başkanı Kasap, gerekli önlemlerin alınması için ilgili birimlere talimat gönderdi.

Editör: Haber Merkezi