Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Cumartesi günü baba ocağına il kongresi için geliyor. İlk kongre maratonuna Rize'den başlanıyor. Şu ana kadar tek aday mevcut başkan Muhammet Avcı AK Parti de bugüne kadar iki isim hiç yarışmadı.

Rize'ye ve Reis'in memleketine de yakışan bu zaten,, yine tek aday ve Kapalıspor salonunda yapılacak olan kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan da katılacak.

Dönelim fasulyenin faydalarına…
Rize'de hemen hemen tüm yatırımlar durdu, siyasi iç çekişme nedeniyle SEN yaptın, BEN yaptım tartışmasının faturası Rize'ye çıkıyor.

Hani derler ya avuç içi kadar yer. Kim neyi paylaşamıyor, bilinmez ama burada sağıda, solu da hepsi kardeş, hizmet ayrı, siyaset ayrı tutulmalı. Sen ben kavgası yerine BİZ hizmeti olmalı! Kaybeden Rize ve Rizeli oluyor.

Biraz nasihat…
Kin , nefret, dedikodu, hepsi bizde var Allaha şükür,, çekememezlik, ayak çekme, ayak kaydırma , ben sen tartışması, koltuk kavgası hepsi bizde var.. Rize'de asla bakan, başbakan olmaz, herkes Cumhurbaşkanı…

Yolda Yatan Köpeğin Üzerinden Otomobili ile Geçti Yolda Yatan Köpeğin Üzerinden Otomobili ile Geçti

İki değerli insan… Hasan Karal ve Muhammet Avcı. İkisine de ayrı değer veririm, her ikisi AK Parti'ye yakışan isimler…

Nerede sorun peki,,, Sorun arada ki münafıklarda, arada gezenler, arada konuşanlar iki değerli insanın bir türlü bir araya gelmesini engellemekte,, gölge olanlar var,, menfaat presler var,, her türlü dedikoduyu yapanlar var.

Önemli olan bu dedikodulara meyil vermemek, her ikisi de siyasetin zirvesinde ve bu zirveye yakışan isimler.

Hasan Karal …. Rize Mesut Yılmaz'dan sonra Hasan Karal gibi birini yakaladı,, her derde deva krem gibi her insanın yardımına koşan, her insana faydası olan biri,, zamanının çoğunu insanlara adayan tek siyasi kişi,, Rize böyle birini kaybetmemeli,, Hasan Karal Rize için veli nimettir. 349 köyden hangi köylüye desteği yok ?,, her köy, her mahalle, her haneye iyiliği olan biri.

Her projenin altında mutlaka imzası vardır, iş takipçiliği, iş bitirme yeteneği, insanlara güler yüzlü davranma ile her arayan kişiye mutlaka dönmüştür. Ben şahsi adıma ismini anarken bile saygı duyarak arıyorum.. Kimin için, ne için aradıysam meşgul olsa bile mutlaka dönmüş ve elinden gelen gayreti göstermiştir. Rize'nin bu tip insanlara ihtiyacı var,, tek sorunu ise herkese çabuk inanmak, bunu aşması lazım.

Avcı, Hasan Karal'ın siyasetin içine çektiği, adımlarını yine Hasan Karal sayesinde atan, basamakları teker teker çıkarak İl başkanı olan yine değerli bir kardeşimiz,, siyasette önemli olan Basamakları çıkarken tökezlememek, bir hata bin beladan daha beterdir, siyasetin içinde,, zaman içinde kendini geliştiren, kendini siyasetin içinde kavuran Muhammet Avcı'nin tek kusuru,, Biraz inat olması ve çevresinde ki insanlara çabuk kanması,, gençtir, heyecanlıdır, atık ve dinamiktir, ancak bizde her zaman büyüğe saygı vardır, hata olabilir, hatasız asla insan olamaz, hata olmaz ise dostluklar sağlam olamaz. O halde Rize için her iki değerin el ele vermesi gerektiğine inanıyorum. Bunun için mücadele ettim, yine etmeye hazırım. Rize iki değerini kaybetmemeli.

Dönelim başa, Reis geliyor… Gelişi ile birlikte bu iki değerli insanın arasına giren fetbazları tokatlamasını bekliyorum. Tokatla şunları be REİS…

Editör: Haber Merkezi