TFF Başkanlığına Rizeli Aday TFF Başkanlığına Rizeli Aday

Ardeşengücü BAL ligine yükselme baraj maçını Çayelispor'la oynayacakDerepazarı ilçe stadında Sinan Dereci'nin yönettiği haftanın maçında ArdeşengücüKalkanderespor karşı karşıya geldi.İlk yarı karşılıklı ataklar şeklinde geçti ve bariz gol pozisyonu yaşanmadan ilk devre 0-0 berabere tamamlandı.İkinci yarının hemen başında kontra atağa çıkan Ardeşengücü 59.dakika'da Enis'in ayağından attığı plasegolle 1-0 öne geçti.

71. dakika 'da korner atışında Kaşif kafayla attığı golle Kalkanderespor'a 1-1 lik beraberliği getirip umutlandırsa 'da ,85. dakikada Ardeşengücü penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Şükrü Ardeşengücü'unü bir kez daha öne geçirdi.
Maçın son dakikaları kıran kırana geçti ve maçta baka gol olmayınca Ardeşen ekibi maçı 2-1 kazanarak, grup maçlarının bitimine bir hafta kala 12 puanla Rize şampiyonluğunu ilan etti.

Ardeşengücü BAL ligine yükselme baraj maçını Çayelispor'la 15 Nisan tarihinde oynayacak.
Maça ilgi oldukça yüksekti, Rize ASKF Başkanı Ali Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Rize Amatör spor'a gönül verenler, Güneş alan açık tribünleri tamamendoldururken, Denize yakın olan ve güneş almayan kapalı tribünler boş kaldı.
Rize Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı RİPORT Yönetim kurulu Başkanı Asim Çillioğlu, KTÜ İktisat Fakültesi Öğretim görevlisi Kalkandereli öğrencilik yıllarında okul arkadaşı Prof.Dr Bayram Güngör ile maçı kapalı tribünde yerini alıp iki takıma 'da başarılar dileyip maçı kısa bir süreliğine izledi.
Kapalı tribünün dondurucu soğuğuna ancak 25 dakika maçı izleyebilen Çillioğlu ve Güngör maçtan erken ayrıldı.
Stat: Derepazarı İlçe
Hakemler: Sinan Dereci *** Selahattin Altay*** Akın karabacak***
Kalkanderespor : Burak**Faruk** Caner** Kaşif** Atay** Muhammet** Bünyamin** Ekrem** D.Mandev** Yunus**
Yedekler:Cengizhan,Miraç,Yahya,Kazım,Yüksel
Teknik Sorumlu:Turgut Özel
Ardeşengücü: Uğur** Alican** Ali** Onur** Şamil** Ahmet** Avni** Ramal** Şükrü** Doğan** Enis**
Yedekler:Mustafa,Ümit,Y.Emre,Eren,Bahtiyar,Adem,Batuhan
Teknik Sorumlu: Bahadır Basa
Goller: dak 59 Enis,dak 85 Şükrü (Ardeşengücü) dak 71 Kaşif (Kalkandere)
Haber:Osman KÖSEOĞLU
Derepazarı

Editör: Haber Merkezi