Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Ardeşen GSK Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Zenginal,Avrupa kupalarının her zaman lig maçlarından farklı olduğunu belirterek, ligdeki başarıların bazen perde arkasında kalabildiğini ancak Avrupa kupalarındaki başarıların yankı uyandırdığını söyledi.Avrupa kupasında başarılı olmak istediklerini ifade eden Zenginal, ' İlk maçı 11 Kasım Cumartesi günü 17:30'da evimizde oynayacağız. Rakibi kesinlikle küçümsemeyiz. İsviçre Thun takımı küçümsenecek bir rakip değil. Rakibin kim olduğuna bakmaksızın mücadele ederek kazanmak arzusundayız' dedi.

'FİNALE YÜKSELMEK HEDEFİMİZ'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşmelerde Avrupa Kupalarında başarı sözü verdiklerini hatırlatan Zenginal, 'Türkiye Kupası ve Süper Kupayı alarak verdiğimiz başarı sözünü yerine getirmiştik. Şimdi Avrupa kupalarında verdiğimiz başarı sözünü yerine getirmek istiyoruz. Avrupa kupalarında başarılı olup rakibimizi eleyerek finale kadar yükselmek istiyoruz' diyerek taraftarlardan destek istedi.

TFF Başkanlığına Rizeli Aday TFF Başkanlığına Rizeli Aday

'HEDEF 5 BİN TARAFTAR'
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF( bünyesinde yapılan karşılaşmalar da taraftar sayısı olarak Avrupa rekorunu ellerinde bulundurduklarını anımsatan Zenginal, 'EHF'nin resmi ölçümlerine göre maç başı 5 bin 500 taraftar sayısı ile büyük bir rekora imza atmıştık. Şimdi bu rekora yine ulaşmak istiyoruz. Tam bir milli maç havasında bir karşılaşma olacak Bu mana da Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmaya öncelikle bölgemizden ve ülkemizden destekçilerimizi bekliyoruz.' dedi.

Editör: Haber Merkezi