TFF Başkanlığına Rizeli Aday TFF Başkanlığına Rizeli Aday

Başkan Kasap, Takım genel kaptanı Aziz Topal, Takım hocası Samet Papaker Antrenörleri ve genç futbolcuları tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

Rize Belediyespor U15 takımı 07-09 Nisan 2017 tarihlerinde Tokat ilinde düzenlenen 2. Kademe müsabakaları kapsamında Hacettepespor (Ankara), Atakum Belediyespor (Samsun) ve Akçaabat Sebatspor (Trabzon) U15 ekipleriyle mücadele etti.
2016-2017 Sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları, toplam 20 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde oynandı.
Genel Kaptan Aziz Topal ve Takım Hocası Samet Papaker ve Antrenörler, Cengiz Uçak ve Abdulkadir Çelik önderliğinde Tokat'ta, Türkiye genelindeki U15 Liglerinde mücadele eden 1500 takım arasından ilk 4 takım arasına girmeyi başaran Rize Belediyespor U15 ekibi, önümüzdeki günlerde belirlenecek olan Türkiye Şampiyonası final tarihini beklemeye başladı.



Rize Belediyespor U15 ekibini oluşturan başarılı gençlerin isimleri şöyle; Emirhan Demircan. Burak Kalkan, Ercüment Azak, Enes Havuz, İsmail Engin Tüfekçi, Ömer Faruk Albayrak, Murat Delihasan, Emirhan Akgül, Fehmi Eren Çakmakçı, Beytullah Yanbay, Bedirhan Mafratoğlu, Hamza Birinci, Şaban Can Demirci, Recep Yanbay, Sefa Koto, Soner Özdemir, Kubilay Sarı ve Muhammet Papaker.

2016-2017 Futbol Sezonunda Rize U15 Ligi A Grubunda mücadele ederek hiç gol yemeden 22 puanla grubu namağlup lider tamamlayan Rize Belediyespor U15 ekibi, Play-Off grubunu da namağlup ve kalesinde hiç gol görmeden tamamlayarak il şampiyonu olmuştu.
Rize Belediyespor U15 ekibi, geçtiğimiz ay içinde Artvin'de düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında toplam beş gol atarak kalesinde ise ilk kez bir gol görmüş ve Karadeniz Şampiyonu olarak 2. Kademe müsabakalarına yükselmişti.

Editör: Haber Merkezi