Yurt genelinde olduğu gibi Rize'de de Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında düzenlenecek dev miting öncesi bir açıklama yapan Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, bütün Rizelileri 7 Ağustos 2016 Pazar günü saat 17.00'de yapılacak olan mitinge davet etti.

Aksoy, mitingin coşku içerisinde geçmesi amacıyla tüm Rizeli vatandaşların bayrağını alarak Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'na gelmesi için ricada bulundu.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, '15 Temmuz tarihinde demokrasiye darbe girişiminin olduğu günden bu yana tüm Rizeli vatandaşlarımız büyük bir kararlılıkla milli iradeye sahip çıkarak demokrasi nöbetini tutmaya devam etti. 22 gündür devam eden demokrasi nöbetini inşallah 7 Ağustos Pazar Günü yapacağımız 'Demokrasi ve Şehitler' mitingi ile taçlandıracağız. Tüm vatandaşlarımızı Pazar günü yapılacak olan mitinge davet ediyoruz' diye konuştu.

Tokat'ta deprem Tokat'ta deprem

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Milletimizin zalimlere karşı kahramanca ve korkusuzca direndiğini vurgulayan Başkan Aksoy; 'Bu ülkeye ihanet içinde olan herkes milletimizin yüksek inanışı karşısında adeta yerin dibine gömülmüştür. Söz konusu vatan olduğunda Rizeli tüm vatandaşlarımız, siyasi partilerimiz ve toplumun bütün kesimleri çekişmeleri bir tarafa bırakarak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etti. Yüce Allah, birliğimiz ve beraberliğimizi daim etsin ve hiç bozmasın. Bu birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah sık sık böyle toplantılar yaparak bir araya geleceğiz' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi