Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, TURSAB ve bir çok kurumun desteği ile 9. kez 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Van'da gerçekleştirilen Turizm Fuarının açılışı yapıldı.

4 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi 4 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Rize Ticaret Borsası ve İl Kültür Müdürlüğü'nün katkılarıyla ilimizin tanıtımı için Van'a giden heyet, şehrimizi doğasıyla, müzik ve yemek kültürüyle tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor.Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekibin Rize Belediyesi'ni temsilen katılmış olduğu Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, ülkemizin ve çok sayıda ülkenin turizm zenginlikleri, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan tüketicilere göstermeyi hedefleniyor.

Ziyaret eden yerli ve yapancı ziyaretçilere ilimizin tüm güzellikleriyle tanıtılarak, gelecek yıllar turizm noktasında emin adımlarla ilerlemek ve şehrimize ekonomik katkı sağlama olanağı yaratılıyor.
Rize standını ziyaret eden Van Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve Çamlıhemşin'in eski kaymakamlarından şimdiki Van'ın Çatak ilçesi kaymakamı Hamza Türkmen'e Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz tarafından hediyeleri takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi