Yapılan açıklamada; 'Güneysu ilçemizde 155 Polis İmdat Hattına A.H.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde yapılan ihbarlar doğrultusunda harekete geçtik. Şahıs Güneysu Merkez Mahallesinde bulunan bir sokak üzerinde görüldü ve ekiplerimiz tarafından yapılan üst aramasında üzerinde 22 adet farklı renklerde ecstasy diye tabir edilen uyuşturucu haplardan bulundu. Şahsın daha sonra yapılan detaylı üst aramasında iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette 30 adet uyuşturucu hap daha bulundu. Şahsın üzerinden toplamda 52 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şahıs yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Rize’de Yeni Su Depoları İnşası Tamamlandı Rize’de Yeni Su Depoları İnşası Tamamlandı

ESRAR VE RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ
Pazar ilçemizde İkiztepe mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapılacağı yönünde 155 Polis İmdat Hattına yapılan ihbar doğrultusunda emniyet ekipleri bahse konu bölgede gerekli tedbirleri alarak beklemeye başladı. 42 plakalı bir araçtan inen şahsın 53 plakalı bir araca doğru giderek elinde bulunan kağıda sarılı bir şeyleri araç içerisinde bulunan kişilere verdiği tespit edildi. Görevliler bahse konu araç ve şahısları kontrol etmek üzere harekete geçti. Yapılan kontrollerde iki adet ruhsatsız tabanca, şarjörleri ve şarjörlere takılı vaziyette toplam 8 adet fişek ve toplamda 11 gr esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili olarak her iki araçta bulunan H.A.,G.K.,Y.Ş., Y.E.K.O.K., Özbekistan vatandaşı D.M. ve Rusya pasaportuna sahip O.K. isimli şahıslar göz altına alınarak gerekli adli işlemleri yapıldı.

Ayrıca yapılan kontrollerde Kalkandere ilçesinde 1 adet, Alipaşa uygulama noktasında 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve gerekli adli işlemler yapıldı.
Rize Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz etkin ve kararlı bir şekilde devam edecektir denildi.

Editör: Haber Merkezi