Rize, Marka Başvurularında 34. Sırada Rize, Marka Başvurularında 34. Sırada

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince polis köpeği Hektor'un eşliğinde gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaylarla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uygulamalar sonucu Merkez İlçe Tophane Mahallesinde bulunan bir işyerine İstanbul ilinden kargo marifeti ile Uyuşturucu Madde geleceği bilgisine ulaşıldı. Uyuşturucu arama köpeği Hektor marifeti ile yapılan aramada; 2 adet cam kavanoz içerisinde toplam 10.45 gr ve 10.10 gr esrar maddesi olduğu değerlendirilen yeşil renkli bitki kırıntıları, 2 adet beyaz renkli kağıda sarılı halde toplam 1.70 gr metamfetamin maddesi olduğu değerlendirilen Beyaz Renkli Toz Madde, 2 adet metamfetamin içiminde kullanılan cam aparat, 1 adet 9 mm tabanca ve bu tabancaya ait şarjöre takılı vaziyette 11 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili A.U. Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerekli işlemlerin yapılmasının ardından, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Tophane Mahallesinde yapılan kontroller esnasında ise E.K. isimli şahıs üzerinden beyaz renkli poşete sarılı vaziyette darılı ağırlığı 11.46 gr yeşil renkli toz esrar olduğu değerlendirilen madde tespit edilmesi üzerine adı geçen şahıs ile ilgili gerekli adli işlemler gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi