Rize Emniyeti Uyuşturucu Ticaretine Göz Açtırmıyor

Rize Emniyeti Uyuşturucu Ticaretine Göz Açtırmıyor

  • 0
  • 0

Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullananlara yönelik operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. Rize’deki son operasyonda arama yapılan bir kişinin iç çamaşırının içinden ecstasy hap çıktı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İyidere-Kalkandere yol ayrımında yaptığı uygulamada Trabzon istikametinden gelen bir otobüs firmasına ait otobüsten inen İ.Y. isimli şahıs üzerinde arama yaptı. Kontrolde 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ile iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette mavi poşet içerisinde jelatine sarılı vaziyette dört adet kilitli poşet içerisinde muhafazalı üzerinde dolar($) işareti bulunan sarı renkli 100 adet (50’şer adet bulunan iki poşet içerisinde) ve üzerinde yıldız işareti bulunan pembe renkli 97 adet (45 ve 52 adet bulunan iki poşet içerisinde) olmak üzere toplamda 197 adet ecstasy olduğu değerlendirilen haplar ele geçirildi.

Şüpheli İ. Y. isimli şahsa Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünce TCK/191 madde kapsamında, ruhsatsız tabanca ve şarjör ilgili olarak ise KOM Şube Müdürlüğünce 6136 SKM suçundan adli işlem yapıldı. Rize Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelere karşı mücadelesini  etkin bir şekilde sürdüreceğine vurgu yaptı, ‘Suça seyirci kalma 155’i arayın’ mesajı verdi. 

Haber :

28. dönem parlamentosunun en genç üyesi olan Rizeli milletvekili?

Yorum Yap