Rize’de 6 İlçede Elektrik Kesintisi Yaşanacak Rize’de 6 İlçede Elektrik Kesintisi Yaşanacak


10-12 Şubat tarihleri arasında Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası öncesinde Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Yardımcısı ve aynı zamanda AK Parti Ankara İl Teşkilatı Başkan Yardımcısı Cemalettin Kömürcü, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Judo Rize İl Temsilcisi Ramazan Öztürk, Başkan Kasap'ı makamında ziyaret edip turnuva hakkında bilgiler verdi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, turnuvanın şehrin ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif olarak gelişmesinde önemli katkıları olacağını belirterek, var olan tesislerin değerlendirilmesi noktasında bu şekilde büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu duyduklarını belirtti.



Judo Federasyonu Başkanı Huysuz ise turnuva hakkında yaptığı bilgilendirmede şampiyona kapsamında sporcu, antrenör, hakem ve idarecilerden oluşan yaklaşık bin kişinin üç gün boyunca Rize'de kalacağını, Rizeli spor severlerin de katılımıyla güzel bir turnuva geçirmek istediklerini söyledi.
Ziyaretin sonunda heyet Başkan Kasap'a, judo kıyafeti hediye etti.

Editör: Haber Merkezi