Soyguncuların Gasp Ettiği Taksici Tedavi Altında Soyguncuların Gasp Ettiği Taksici Tedavi Altında

Recep Kaplan tarafından yürütülen İnsani Yardım Vakfı (İHH) Rize İl Temsilciliğinde görev değişikliği yapıldı. Buna göre; Recep Kaplan görevi bırakırken, yerine ise Rizeli esnaf Fatih Emiroğlu getirildi.

İHH'nın yeni Rize Temsilcisi Fatih Emiroğlu, konu ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; 'İnsanı Yardım Vakfında yeni bir yapılanmaya gidildi ve bu doğrultuda vakfın Rize Temsilciliği de şahsıma verildi. Bundan böyle, vakfımızın Rize'de yapacağı faaliyetleri kapsamında İHH'nın İl Temsilciliği olarak çalışmalarımızı arkadaşlarımızla beraber sürdüreceğiz' dedi.


İHH RİZE'DE 5 YILDIR HİZMETTE
Emiroğlu açıklamalarına şöyle devam etti: 'Bilindiği gibi; İnsani Yardım Vakfı ülke genelinde ve yurt dışında temsilcilikleri olan büyük bir vakıf. Dolayısıyla, yardıma muhtaçlara, yolda kalmışlara, mazlum ve mağdurlara yardım ulaştıran onları içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmanın gayreti içinde olan bir kuruluş. Bu Vakfın Rize temsilciliği de 5 yıldır var ve hizmet ediyor. Bu süreçte bu zamana kadar ilimizde bu çalışmaları yapan benden önceki il temsilcisi ve yönetimindeki tüm arkadaşlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sora ise, birçok coğrafyaya, ülkeye ve insanlara afet ve acil yardım kapsamında yardım ulaştırmaya çalışacağız. Bizlere yardım talep nereden gelirse gelsin din dil ırk gözetmeksizin yardıma koşuyoruz. Bundan sonra da İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Rize İl Temsilciliği olarak çalışmalarımız genişleterek devam ettirmek amacındayız' dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU
İHH Rize Şubesinde yeni yönetimde ise şu isimler görev yapacak; 'Başkan Fatih Emiroğlu, Başkan Yardımcısı Sabit Bıçakçı, Sayman Muhammet Ekşioğlu, Sekreter Tevfik Yılmaz, üyeler Şaban Bayraktar, Levent Erbay, Hayriye Kitapçı Bir'

Editör: Haber Merkezi