Rize Kuaförler ve Berberler Esnaf Odası olağan haftalık toplantısını Rize Esnaf Sarayı toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Rize Kuaförler ve Berberler Esnaf Odası başkanı Mustafa Gündoğan, yönetim kurulu üyeleri, Keramet Karafazlı, Kemal Köse, Kemal Uzun, Mustafa Baş, Mukadder Kopuz ve Mustafa Kahveci katıldı.

Yapılacak olan seçimde Rize'de en yüksek 'evet' oyunun çıkması için çalışacaklarını ifade eden Rize Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, 'Berber ve Kuaför esnafı ülkenin nabzını tutandır. Sloganımız 'Çalışırken Elleri Konuşmaları ve Yorumları Güzelim Büyük Türkiye İçin Olsun' Ülkenin selameti, istikrar ve yeni yatırımlar için bu gerekli. Esnafın tarih boyunca gelen sorunları için hükümetimizin çözümler ürettiğini görüyoruz. Faizsiz kredi uyguları yapıldı. Esnaflar bu ülkenin dinamikleridir, geleceğidir. İstikrar için bu ülkenin geleceğine sahip çıkmak için 16 Nisan'da evet diyerek görevimizi yapacağız. 16 Nisan'da herhangi bir partiye oy verilmeyecek. Yapılacak olan referandumda bizler 'evet' oyu kullanacağız. Yeni Anayasa bu ülkenin ayağına vurulan prangaları da çözecek ve ülkenin önünü açacaktır' diye konuştu.

Kalp Destek Cihazı İle Yaşama Tutunan Esila, Kalp Nakli Bekliyor Kalp Destek Cihazı İle Yaşama Tutunan Esila, Kalp Nakli Bekliyor

HER ZAMAN BİR OLACAĞIZ, İRİ VE DİRİ OLACAĞIZ
Son günlerde başta Hollanda ve Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye karşı yapmış olduğu tutumu da değerlendiren Başkan Mustafa Gündoğan, 'Avrupa'da özellikle Almanya'nın kışkırtmasıyla Hollanda hükümetinin bakanlarımıza reva gördüğü hakaret ne AK Parti'ye ne Başbakanımız Sayın Binali Yılıdırım'a ne de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına yapılmış bir hakaret değildir. Bu tutum tamamıyla Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef alan bir harekettir. Bu tutum hareketleri kınıyor ülkemizin birlik beraberlik içinde hareket etmesini temenni ediyoruz. Biz güçlü oldukça her zaman birileri bu şekilde rahatsızlıklarını dile getirecektir, ama biz her şeye rağmen bir olacağız, iri olacağız ve diri olmak zorundayız' şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi