Rize Veliköy'de düzenlenen iftar programına katılan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, hemşerileriyle hasret giderdi. Köy halkıyla iftarda buluşan Karal, köyün sorunları hakkında da muhtardan bilgiler aldı.İftar sonrası konuşan Karal, 'Ramazan ayının sonlarına yaklaşıyoruz. Maneviyatı yüksek, insana huzur ve kendini günahlardan arınma fırsatı veren Ramazan ayının sonlarına gelmemizin elbette ki hüznünü yaşıyoruz; ama bayrama ulaşmanın da bir yandan mutluluğunu yaşıyoruz. Mecliste yoğun bir mesai ile çalışmalarımız devam ediyor. Buna rağmen Veliköy'e sözüm vardı. Veliköy halkının hem gönül sofralarına konuk olmak hem de hasbihal etmek için geldim. Bu iftar organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta muhtarımıza ve siz değerli köy halkına şükranlarımız sunuyorum.' Dedi.

Depremden Dakikalar Sonra Korkutan Yangın Depremden Dakikalar Sonra Korkutan Yangın

Rize'yi her yönüyle kendisine dert edindiğini söyleyen Karal 'Biz Rize ile yatıp Rize ile kalkıyoruz. Rize'mizin kalkınması, sorunlarına çözüm bulunması, yatırımların ve projelerin Rize'ye kazandırılması adına var gücümüzle çalışıyoruz. Yorulduğumuz zamanlar olmuyor mu? Elbette ki oluyor; ama biz bunu hissetmiyoruz. Siz değerli hemşerilerimizin dua ve destekleri bizleri ayakta tutuyor.' İfadelerini kullandı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal konuşmasının sonunda, 'Yaklaşan Kadir Gecesi dolayısıyla başta tüm İslam Alemi olmak üzere ülkemizin ve Rize'mizin Kadir Gecesi'ni kutluyorum. Önümüzdeki Pazar Ramazan Bayramı. Güzellikler ve huzurla dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi