Rize sahil dolgu alanında bulunan Kültür Park'da hizmet veren Sinevizyon Sineması, son teknolojiyle donatılmış 5 salonuyla hizmette kaliteyi sunuyor. Cinevizyon Sineması İşletmecisi Mustafa Tabak, dünya standartlarında ve son sistem dijital teknolojiyle donatılmış salonlarda hizmet verdiklerini belirterek; 'Kuruluşumuzun yıl dönümü vesilesi ile müşterilerimize yönelik bir kampanya oluşturduk. Fiyatlarımızı hafta içi tüm seanslar ve hafta sonu ilk ve son seanslarda 8 TL olarak belirledik. Böyle bir sinema keyfi yok diyerek sloganımızı sunduk. Bu kampanyamız sinemaseverlerden oldukça ilgi gördü. Bütün Rize'de yaşayanları ilçelerde ki vatandaşlarımızı 7'den 70'e sinemamıza bekliyoruz' dedi.

Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi

İŞTE BU HAFTA GÖSTERİMDE OLAN SİNEMA FİLMLERİ

Işıklar Sönünce / Lights Out
David F. Sandberg'in 2013 yılı imzalı kısa filminden bu kez uzun metraj olarak beyazperdeye uyarladığı film ailesine dadanan bir doğaüstü varlığın gizemini çözmeye çalışan Rebecca'yı temel alıyor. Rebecca küçük kardeşini kurtarabilmek için bu gizemli varlığı yok etmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor. Filmin başrolünü Point Break'in Samsara'sı olan güzel yıldız Teresa Palmer üstleniyor.

Seanslar: SALON 3 ORİJİNAL / 2D 12:15 14:00 21:40

Jason Bourne
The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerinin yönetmeni Paul Greengrass, CIA'in en ölümcül, eski ajanının karanlıktan çıkışını konu alan Universal Pictures'ın Bourne serisinin yeni bölümünde Damon'a bir kez daha yönetmen koltuğunda eşlik ediyor.Jason Bourne filminde Damon'a Alicia Vikander, Vincent Cassel ve Tommy Lee Jones eşlik ederken Julia Stiles serideki rolünü tekrar canlandırıyor. Robert Ludlum'ın yarattığı karakterlere dayanan film, Greengrass ve Christopher Rouse tarafından yazıldı.

Seanslar: SALON 4 TÜRKÇE / 2D 11:00 15:15 17:45 20:30

Suicide Squad: Gerçek Kötüler
DC Comics'in bol kötülü çizgi romanı olan Suicide Squad'dan aynı isimle uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor. Robert Kanigher ve Ross Andru'nun yarattığı karakterleri uyarlayan isimse Justin Marks. DC Entertainment ve Warner Bros.'un ortak yapımcılığında hayata geçen projenin kadrosunda ise Margot Robbie, Will Smith, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jared Leto gibi yıldız pek çok isim yer alıyor. Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları biraraya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır?

Seanslar: SALON 2 TÜRKÇE / 3D 12:00 14:30 17:00 19:30 21:30 - SALON 3 TÜRKÇE / 2D 15:45 18:15 20:45 -SALON 4 TÜRKÇE / 2D 13:00

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
Fox Animation Studios ve Blue Sky Studios firmalarının yapımcılığında hayata geçirilecek serinin yeni filmi çok sevilen animasyonun beşinci filmi olacak. Meşe palamudu delisi firavun faresi Scrat karnını doyurmaya çalışırken bir takım kozmik olayları tetikler ve bunun ucu Buz Devri'nin sevdiğimiz kahramanlarına dek ulaşır. Tuhaf ekibimiz yaşamlarını kurtarabilmek için, rengarenk yeni karakterlerle tanışacakları egzotik diyarlara doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkarlar. Filmin yönetmenliğini Mike Thurmeier ve Galen T. Chu üstleniyor.

Seanslar: SALON 1 TÜRKÇE / 3D 11:00 12:45 14:45 16:45 18:45 20:30

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
Sevilen animasyon filmi Çılgın Hırsız'ı yaratan ekip yeniden iş başında! Illumination ekibinin yeni filmi The Secret Life of Pets, 'Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?' önermesinden yola çıkıyor. Yönetmenliğini Chris Renaud ve Yarrow Cheney ikilisinin üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda ise; Louis C.K., Eric Stonestreet ve Kevin Hart gibi isimler yer alıyor. Çılgın Hırsız ve Minyonlar'a imza atan Chris Renaud'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını Illumination'ın kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri ve uzun zamandır birlikte çalıştığı Janet Healy gerçekleştirdi. Yardımcı yönetmen koltuğunda Yarrow Cheney var. Filmin yazarları ise Brian Lynch ile Cinco Paul ve Ken Daurio.

Seanslar: SALON 5 TÜRKÇE / 2D 11:45 13:30 15:15 17:00 18:45 20:30

İletişim:
RİZE SİNEVİZYON
Rize Sahil Kültür Parkı Merkez / Rize
+90 464 2149270-75
[email protected]

Editör: Haber Merkezi