Rize’de Öğrenciler Yeşil Sahada Kozlarını Paylaşacak Rize’de Öğrenciler Yeşil Sahada Kozlarını Paylaşacak

Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin yapılış tarihi belli olduğunu belirten Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu; yeni dönemde yeniden aday olacağını ifade ederek; 'Biz Rize Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak bize yakışır şekilde seçimleri yapacağımızdan herkesin emin olmasını istiyoruz. Seçimler 3 Ekim Salı günü yapılacaktır. Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılacak olan seçimler de, oy verme işlemi sabah 08 ile 17 saatleri arası olacaktır' dedi.

313 ÜYE OY KULLANAMAYACAK
Son çıkan kararname ile bazı mevzuatlarda değişiklikler olduğunu hatırlatan Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu; 'Önceki kanunda iki yılı doldurmayan üyeler seçilemiyordu. Yeni çıkan kararnamede ise artık son iki yılda kayıt olan yeni üyeler oy da kullanamayacaklar. Yüksek Seçim Kurulunda tastık edilen listelere göre 313 oda üyemiz maalesef oy kullanamayacak. Faal üye sayımız 2 bin 250 'dir. Yapılacak olan seçimin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odası Rize'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Dolayısıyla buradaki arzu ve isteğimiz oda üyelerimizin gelip oy vermelerini ve demokrat haklarını kullanmalarını diliyoruz. Burası tüm üyelerimizin odasıdır.Odanın tüm üyelerinin demokratik haklarını sağlamak bizim görevimiz. Bütün arkadaşlarımı bir kez daha 3 Ekim sabahı oy kullanmaya davet ediyorum. Bu saat itibari ile fiili olarak seçimlerimiz başlamıştır. Seçimlere katılacak, bizimle olsun bizimle olmasın hepsine başarılar diliyorum' ifadelerine yer verdi.

Başkan Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni dönemde 21 meslek dalında, 45 meclis üyesi ile temsil edileceğini hatırlatarak konuşmasını tamamladı.

Editör: Haber Merkezi