Yazıcı: Aday Belirlemede Asla Adam Kayırma Olmaz Yazıcı: Aday Belirlemede Asla Adam Kayırma Olmaz

Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının yakalanması, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesi, uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine ve önüne geçilmesine yönelik olarak operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcısı 5 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerde alüminyum folyoya sarılı vaziyette fişek olarak tabir edilen ve satışa hazır vaziyette 19,68 gram toplamda ise 35,73 gram esrar maddesi ve 22 adet ecstasy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler V.D., Y.K., E.K., S.M. ve G.K., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Son 2 hafta içerisinde yakalanarak illegal faaliyetlerine son verilen 11 uyuşturucu satıcısı Rize sokaklarından temizlendiği belirtildi. Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla olan mücadelesini etkin ve kararlılıkla sürdüreceği vurgulandı.

Editör: Haber Merkezi