ÇAYKUR’da Hangi Fabrikaya Ne Kadar İşçi Alınacak? ÇAYKUR’da Hangi Fabrikaya Ne Kadar İşçi Alınacak?

Bilimsel ve teknolojik devrimin bir sonucu olarak ve sağladıkları yaşam kolaylıkları nedeniyle yaşantımızda kalıcı yer edinen elektrikli cihazlar ve haberleşme araçları faydaları yanında zararlı etkilere de sahiptir. Bütün bu cihazlar elektromanyetik kirlilik kaynağıdır ve bu kirlilik artık hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Elektromanyetik kirliliğin gözle görülemeyişi, etkisinin çoğu zaman doğrudan hissedilemeyişi ve sağlık etkilerinin uzun zaman dilimi içerisinde görülmesi gibi nedenler bu yeni tür kirliliğin insanlar tarafından yeterince önemsenmemesine yol açmaktadır.

Seminerde Elektro manyetik kirliliğin olası etkileri, korunmak için neler yapılması gerektiği limit değerler ve bu değerlere uyuluyormu Rize'de bulunan baz istasyonları belediyemizin ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemiz ile yapılan protokol sonucu elde edilen ölçüm sonuçları ve belediyemizin vatandaşa bu konuda verdiği hizmet lerden bahsedildi.

Heryıl düzenli olarak yapılan bu ölçümlerin yanı sıra, Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda da RTEÜ ve Belediyenin yetkilileri tarafından ölçümler alınmaya devam edileceği bilgisi verildi.

Editör: Haber Merkezi