Reşadiye Mahallesi'nde Değirmen Deresi üzerinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından başlatılan ıslah çalışması bir yıl önce tamamlandı. Kanala alınan derenin iki yakasına 10 metre uzunluğunda ahşap yaya köprüsü inşa edildi. Ancak girişi olan köprünün çıkışı unutuldu. Köprüden geçenler 2 metrelik duvardan güçlükle iniyor, inmeyi göze alamayanlar ise geri dönüyor. Kullanılamayan köprü yerine yayalar uzun bir mesafeyi dolanarak karşıya ulaşıyor.


İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, köprünün çocukların karşıdaki okula ulaşmaları için yapıldığını ancak çıkışı olmadığı için kullanılamadığını belirterek 'Bu bir ihmal ve vurdumduymazlık örneğidir. Devletin imkanlarını bu derelerin üzerini açmak için kullanıyorsak buraya gelen ödenekleri sağlıklı değerlendirip halkın kullanımına açmak lazım.' dedi ve köprünün çıkışının bir an önce yapılmasını istedi.
Köprünün karşısında yer alan Zihni Derin Ortaokulunu ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ta gördüğü köprü için önlem alınacağını belirtti.

Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

Editör: Haber Merkezi