Rize’de Çiçek Saksılarını Yere Atan Şahıs Yakalandı

Rize’de Çiçek Saksılarını Yere Atan Şahıs Yakalandı

  • 0
  • 1

Rize’de caddelerde Belediyenin yaptırdığı ferforjelere yerleştirilen çiçek ve saksıları önceki gece tahrip eden kişinin kimliği belirlendi. Özel güvenlik görevlisi olduğu tespit edilen şahıs yakalandı

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde bulunan ferforjelere şehrin estetik görünümü için çiçek düzenleme çalışması başlatmış ve ferforjelere saksı ile çiçek yerleştirmişti. Menderes Bulvarı üzerindeki ferforjelerdeki çiçek ve saksılar ise önceki gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi tarafından tahrip edilerek yola atılmıştı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,bu şehir magandası için sosyal medya hesabından çiçek ve saksıların tahrip edilmesine tepki göstermiş ve “Bir kaç maganda hizmetleri görecek gözü yok. Zarar vermeye devam ediyor. Sabah sabah gelen görüntü çok üzldük . Saksıları yere düşürecek kadar rüzgar olmadığını düşünüyorum.” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Konuyla ilgili Yapılan açıklama şöyle: Bazı kişilerin yaptığımız hizmetlere tahammülü olmadığına son örneği sunmaktan üzüntü duyuyoruz.

Ilk anda aklımıza gelenlerden bazıları şunlardır: Daha önce iki caddeyi birbirine baglayan Yürüyen merdiveni tamir edilemez derecede tahrip eden, otomatik kent bilgi sistemlerine saldıran, Memişağa parkındaki süs havuzun motor hortumunu kesen, engelli sandalyelerinin şarj noktalarını çalışmaz hale getirenlerden sonra bardağı taşıran bu saldırıları yapanları kamuoyunun yorumuna bırakıyoruz.Bundan sonra bu tür saldırıları yapanları afişe edecegimizi ve haklarında suç duyurusunda bulacağımızı duyururuz.ilgili kişi tesbit ederek tutuklandı.

Haber :

Rize'de her yıl tahta arabalarla yapılan yarışlara verilen ad?

Yorum Yap