Rize'nin Tek Kadın Başkanı, Stadyum ve Tesis Talep Ediyor! Rize'nin Tek Kadın Başkanı, Stadyum ve Tesis Talep Ediyor!

Karadeniz sahil yolu İyidere ilçe geçişinde işadamı Selim Bayramoğlu tarafından görüntülenen çılgın motosiklet sürücüsü kendinin kameraya alındığını fark edince ellerini yeniden direksiyona getirdi.

Araç sürücüsü tarafından kameraya çekilmeye devam edilmesine rağmen sürücü yoluna ellerini direksiyondan alarak koltuğa koydu ve yola bu şekilde devam etti.

Sosyal paylaşım sitesinde yer alan ve birçok kişi tarafından izlenen görüntü bir sürücünün kamerasına yansıdı. Görüntüde, otobanda seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü hızla giderken motosikletin direksiyonunu bıraktığı görülüyor. Bu şekilde en az 100 kilometre hızla giden motosikletinde yolculuk yapan sürücüye çarpmak istemeyen araç sahipleri zorunlu olarak şerit değiştirirken kendisinin umursamaması dikkat çekiyor.

Ellerini arkasına koymuş bir şekilde trafikte ilerleyen motosikleti görünce telefonu ile görüntü alan işadamı Selim Bayramoğlu, 'Sahil yolunda ilerliyordum. Bu görüntüyü görünce kamera ile çekmeye başladım. Trafiği tehlikeye atan motor sürücüsü benim kayıt aldığımı görünce güldü, ellerini direksiyona götürdü. Sonra tekrar ellerini arkasına aldı ve yoluna devam etti. Bende ilgimi çekti, sosyal medyada bu görüntüyü paylaştım çok yorum aldı. Bu kişiler sadece kendi hayatlarını değil, yolculuk yapan sürücülerin ve diğer kişilerinde can güvenliğini tehdit ediyorlar. Bu konuda duyarlı ve tedbirli olmak lazım' dedi.

Editör: Haber Merkezi