Engellilere yönelik faaliyetlerde bulunan sivil toplum kuruluşlarından oluşan yeni Engelli Meclisi başkanlığına Bahtiyar Çoruh seçildi.
Rize Kent Konseyi Engelli Meclisi kuruldu. Sivil toplum kuruluşları ve engelli bireylerin katılımı ile oluşturulan Engelli Meclisi'nin Başkanlığı'na İMKB Okulu Müdür Yardımcısı Bahtiyar Çoruh getirildi.

ÇALIŞMA GURUPLARI OLUŞACAK
Kent Konseyi Engelli Meclisi'nin kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, 'Uzun zamandır Engelli Meclisi'ni kurmayı planlıyorduk. İnşallah bundan sonra arkadaşlarımızla engellilerin önüne çıkartılan engelleri ortadan kaldırmak için el birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önce yüreklerdeki engelleri kaldırarak yola çıkacağız. Engelli Meclisi önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek çalışma gruplarını ve gruplarda görev alacak üyeleri belirleyecek' diye konuştu.

ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Toplantıda konuşan Engelli Meclisi Başkanı Bahtiyar Çoruh ise engellilere yönelik pek çok projenin hayata geçirildiğini belirterek bundan sonra da Rize Kent Konseyi Engelli Meclisi çatısı altında çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor! ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor!

YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU
Kent Konseyi yönetimi şu isimlerde oluştu; Bahtiyar Coruh, Orhan Gürselatakan, Mustafa Çelik, Abdülaziz Kıvılcım, Faruk Karafazlıoğlu, Zeki Muhammet Aslan, Selim Memişoğlu, Ali Selehattin Memoğlu, Zeki Kart, Abdulkadir Sancaktutanoğlu, Ali Sancaktutanoğlu, Faruk Payza, Alper Müftüoğlu, Şenol Karaaslan, Mustafa Beyaz, Umur Bilgi

Editör: Haber Merkezi