Atmaca, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor Atmaca, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ve Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) tarafından görevlendirilen Milli Takım Antrenörü Hakan DİNLER ve IHF Antrenörü Milan PETRONİJEVİC Rize'de Yenişehir Spor Salonu ve Ardeşen Spor Salonunda Eğitici ve Sporcularla bir araya gelerek projenin startını verdiler.
Konu ile ilgili açıklama yapana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK 'Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ve Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) tarafından uygulamaya konulan ALT YAPI PROJESİ'inde IHF ile mutabık olarak seçim kriterlerinde; İllerin nüfusu, lisanlı ama faal olan sporcu sayısı, hentbol geleneği, üst liglerde hentbol kurulduğundan bu tarafa temsil oranı, tesis, çocukların ölçümlerinin yapılabileceği üniversitelerin var olması ve okul sayısı esas alındı. Bu kriterler doğrultusunda belirlenen 10 ilde, 160 okul 2 bin sporcu ve 200 antrenör ile Proje amaçları doğrultusunda çalışmalara başlanıldı. Proje de 2005- 2007 doğumlu çocuklara yönelik olarak hentbol sporunu sevdirmek, mili takıma sporcu kazandırmak, okullarda ve kulüplerde çalışan altyapı antrenörlerinin temel teknik eğitim seviyesini yükseltmek hedeflenmiştir.' dedi.

Hentbol Milli Takım Antrenörü Hakan DİNLER'de Projeye verdikleri desteklerden dolayı Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ'a, Ardeşen Belediye Başkanı HAKAN GÜLTEKİN'e Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK'e ve Federasyon İl Temsilcisi Fevzi NEBİOĞLU'na destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını diledi.


Editör: Haber Merkezi