Rize İl Müftülüğü tarafından, il genelinde hafızlık eğitimi veren 58 Kur'an kursundan 2015-2016 eğitim-öğretim yıllarında hafızlığını tamamlayan 524 kız/erkek öğrencinin katılımıyla toplu olarak icazet merasimi düzenlenecek.

Hafız yetiştirmekle öne çıkan ilimizin adını zihinlere nakşettirmek, Rizeliler olarak yetiştirdiğimiz hafızları yakından görebilmek, Hafızlık müessesesine teşvik ve bu müesseseyi daha fazla öne çıkarmak maksadıyla düzenlenecek olan icazet merasimi, hafızlık eğitimi veren tüm kurslarımızın katılımıyla geniş kapsamlı olarak ülkemizde ilk defa Rize'de tertip edilecek.

06 Ağustos 2016 Cumartesi günü 13.00-16.00 saatleri arasında Rize Merkez Sahil Camii'nde yapılması planlanan merasimde misafir konuşmacılar ve ünlü okuyucular görev alacak.

Kur'an tilavetleriyle şenlenecek program, mehteran gösterisiyle süslenecek…

Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi ile birçok kuruluş ve hayırsever işadamlarının katkı ve destekleriyle gerçekleştirilecek merasimde tüm öğrencilere tablet pc hediye edilecek ayrıca belirlenen 30 öğrenci umreye gönderilecektir.

'Kur'an'ı ezberleyip okuyan kişi, Allah katındaki seçkin meleklerle birlikte olacaktır' hadis-i şerifinin muhatabı olan ve bu etiketi onur ve gururla taşımayı hak eden yavrularımızın maharetlerini görmeye Kur'an sevdalısı tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.

‘Bozdoğan-17’ Operasyonlarında 147 Şüpheli Yakalandı ‘Bozdoğan-17’ Operasyonlarında 147 Şüpheli Yakalandı

Erkek-kadın tüm halkımızın davetli olduğu program sonunda misafirlere ikramda bulunulacaktır.

Editör: Haber Merkezi