Rizeli altmış sanatçının eserinin yer aldığı serginin gezilmesinin ardından programın panel bölümüne geçildi.
Çalıştaya, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap YANGIN BUYURGAN, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağatay İNAM KARAHAN, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Can KARAHAN, Ahşap Oyma Sanatçısı Şahin ÇOLAK ve Rize Bezi (Feretiko) Dokumacılığı Ustası Yücel BAYRAKTAR panelist olarak katıldı.



Panelde açılış konuşması gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Karadeniz Bölgesi insanının çok çalışkan ve üretken olduğunu, bu küçücük coğrafyada tarih boyunca yapmış oldukları üretimi sanatla bütünleştirip ülkemize katkıda bulunduklarını belirterek Üniversitemizde düzenlenen çalıştaya katılan sanatçılara ve konuşmacılara teşekkür etti.



Panelin ardından ziyaretçiler için gün boyunca sanatçıların canlı performansı ve workshop devam etti.
Çalıştay, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Melike Nur UZUNOĞLU'nun koordinatörlüğünde Öğr. Gör. Yıldız GENÇ, Öğr. Gör. Semra TOPÇU, Öğr. Gör. Ahmet TAN ve Öğr. Gör. Bilge HACIMURTAZAOĞLU tarafından düzenlendi.



Programa, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, İl Jandarma Komutanı Albay Semih COŞKUN, Rektör Yarımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar VURAL ile Prof. Dr. Ali BİLGİN, Genel Sekreter Adnan ER, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kerim SERBEST, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

ÇAYKUR İşçi Alımında Başvurular Başlıyor ÇAYKUR İşçi Alımında Başvurular Başlıyor

Editör: Haber Merkezi