Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile Çayeli Öğretmenevi ASO Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya İlçe kaymakamımız Oğuz ŞENLİK Büyükköy Belediye Başkanı Hamza SARIHAN, AK Parti İlçe Başkanı İshak KARAHAN, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Vatan KARAKAŞ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, jüri üyeleri Çayeli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Arş. Gör. Ayşe ARTAR, Sınıf Eğitimi Ana Dalı Dr. Öğretim Üyesi Seher YARAR KAPTAN, çok sayıda daire amirleri, davetliler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçemizdeki 10 ilkokulun katıldığı ve Türkçe, Fen Bilgisi Matematik, Sosyal bilgiler ve Genel kültür dalında 20 sorunun sorulduğu yarışmada ipi İshakoğlu İlkokulu birinci olarak göğüsledi.9 Mart İlkokulu ikinci ve Beyazsu İlkokulu ise üçüncü olarak dereceye girmeye hak kazandılar.

Ziraat Odası Başkanı Arslan: ÇAYKUR’a Sahip Çıkalım Ziraat Odası Başkanı Arslan: ÇAYKUR’a Sahip Çıkalım

İlçe kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, katılan tüm okul yöneticilerini, yarışmada rehberlik yapan öğretmenleri ve yarışmada derece yapan öğrencileri tebrik etti.

Protokol üyeleri dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ederken, yarışmaya katılan bütün öğrencilere tekrar başarı dileklerinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi