Rize`de Maçtan Sonra Olaylar Çıktı

Rize`de Maçtan Sonra Olaylar Çıktı

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor - Başakşehir maçı sonrası futbolcular Rizeli gazetecilere çekim yapmayın diye saldırdı.

Gergin geçen maçın ardından, maç sonrası otobüse binen Başakşehirli futbolculara bazı taraftarlar sevgi gösterisinde bulunurken bazı taraftarlarda tepki gösterdi. Bu arada taraftarlarla ikili diyaloğa giren Başakşehirli milli oyuncuları görüntülemek isteyen A Spor muhabiri Selman Kutlu'ya neden çekiyorsunuz diye tepki gösterdiler. Ben görevimi yapıyorum diyen gazetecinin üzerine yürüyen futbolcular ve Başakşehirsporli bazı çalışanlar yaklaşık 10 kişi gazeteciyi darp etti. Başından yaralanan gazeteciyi emniyet güçleri futbolcuların elinden güçlükle kurtardı. Olayın ardından Kutlu, karakola giderek bu olaya karışan futbolculardan şikayetçi oldu.   

OLAYLARIN VİDEOSU YAYINLANDI

Çaykur Rizespor ile 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehirli futbolcular maç sonunda görüntü alan bir televizyon kanalının kameraman ve muhabirine saldırdı. Olayda yaralanan muhabir ve kameraman polise şikayetçi oldu.

Maç sonunda teknik direktörlerin basın toplantısı yaptığı sırada Medipol Başakşehir'li Emre Belezoğlu tel örgüler arkasında kendisine sevgi gösterilerinde bulunan bazı taraftarlarla görüştüğü sırada arkadan gelen bir taraftar küfür etti. Belezoğlu ve takıma arkadaşları taraftara tepki gösterdiği sırada görüntü alan A Spor muhabiri Selman Kutlu ve kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım'a saldırdı. Saldırıya uğrayan ve yaralanan iki gazeteciyi polis futbolcuların arasından güçlükle aldı.

Polisin araya girmesiyle uzaklaştırılan futbolcular otobüse bindirildi. Olayda başından yaralanan Selman Kutlu ile kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım hastaneye götürüldü. İki gazeteci polise giderek şikayetçi oldu. 


 

 

Haber :

Hemşin, hangi yıl ilçe olmuştur?

Yorum Yap